Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
logo    Vítejte na Dětské planetě  Pro děti, maminky i nevěsty  Na Dětské planetě, vše potřebné najdete 

NAŠI DOPRAVCI A POŠTOVNÉ:

* Česká pošta...od 70,-kč

* Zásilkovna.....od 60,-kč

* DPD ............od 95,-kč


PŘI OSOBNÍM ODBĚRU: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin

NEJLEPŠÍ CENA

NOVINKY:

15.11.2019 Máme akci na zimní bundy Mimoni !!! každá bunda za 400,-kč !!!

14.11.2019 Opět máme Monitory Angelsounds pro nastávající maminky a dětské bundy Frozen - Ledové království

17.10.2019 Dnešním dnem máme opět skladem Nové svatební šaty Linda 2 v 1, vel. S

4.10.2019 Kdo má rád samolepky na zeď - máme nové...Motýlky - zelené, růžové a modré

18.9.2019 Dorazily k nám další zimní fusaky, můžete objednávat

3.9.2019 Máme skladem Monitory Angelsounds pro nastávající maminky a závoje pro nevěstu

27.8.2019 Naskladnili jsme bílé moskytiéry a máme už i samolepky na zeď Elsu

29.7.2019 A už je tu máme - Moskytiéry :-) všech tří barev

26.7.2019 Dorazilo pár nových samolepek na zeď a opět další Popsockety...každým dnem očekáváme i bílé moskytiéry...jakmile budou, hned vás budeme informovat

1.7.2019 Přidali jsme další várku Popsocketů na mobilní telefony:-)

21.6.2019 Máme plno nových Popsocketů na skladě

17.5.2019 Dostali jsme další bílé moskytiéry, můžete objednávat...a zároveň máme skladem i svatební šaty Anna, vel. L

3.5.2019 Máme pro vás opět skladem Monitory Angelsounds !!!

14.3.2019 Hrazdy na kočárek, či autosedačku, už k nám také dorazily

11.3.2019 Naskladnili jsme plno věcí - růžové moskytiéry, monitory Angelsounds, korunky pro nevěsty a letní šátky na nošení miminka

1.3.2019 Tak už máme i samolepky na zeď Anna a Elsa a My little Pony

28.2.2019 Dnes k nám dorazily i kvalitní modré šátky na nošení miminek

15.2.2019 Máme i monitory Angelsounds :-)

14.2.2019 Dorazily růžové moskytiéry v dostatečném množství, můžete z vesela objednávat

29.1.2019 Už jsou skladem i nové Popsockety s motivem Musicaly a Dámské zimní bundy

25.1.2019 Máme naskladněné všechny dětské bundy, jak pro kluky, tak i holky :-)

8.1.2019 Máme naskladněné bílé moskytiéry :-)


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů