Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
logo    Vítejte na Dětské planetě  Pro děti, maminky i nevěsty  Na Dětské planetě, vše potřebné najdete 

NAŠI DOPRAVCI A POŠTOVNÉ:

* Česká pošta...od 70,-kč

* Zásilkovna.....od 60,-kč

* DPD ............od 95,-kč


PŘI OSOBNÍM ODBĚRU: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin

NEJLEPŠÍ CENA

naše cena 399 Kč
do košíku:
naše cena 120 Kč

NOVINKY:

14.3.2019 Hrazdy na kočárek, či autosedačku, už k nám také dorazily

11.3.2019 Naskladnili jsme plno věcí - růžové moskytiéry, monitory Angelsounds, korunky pro nevěsty a letní šátky na nošení miminka

1.3.2019 Tak už máme i samolepky na zeď Anna a Elsa a My little Pony

28.2.2019 Dnes k nám dorazily i kvalitní modré šátky na nošení miminek

15.2.2019 Máme i monitory Angelsounds :-)

14.2.2019 Dorazily růžové moskytiéry v dostatečném množství, můžete z vesela objednávat

29.1.2019 Už jsou skladem i nové Popsockety s motivem Musicaly a Dámské zimní bundy

25.1.2019 Máme naskladněné všechny dětské bundy, jak pro kluky, tak i holky :-)

8.1.2019 Máme naskladněné bílé moskytiéry :-)


Přejeme krásné Vánoce všem a úspěšný vstup do Nového roku 2019


19.11.2018 Už jsme opět zásobeni bílými moskytiérami

18.11.2018 Máme naskladněné všechny fusaky pro děti do kočárku

2.11.2018 Naskladnili jsme první várku zimních fusaků s motivem Médi

31.10.2018 Ke konci měsíce jsme naskladnili hračku na kočárek - králíka :-)

22.10.2018 Máme skladem klokanky/vaky na cesty i kojení v červeno-růžově barvě

9.10.2018 Další várka Popsocketů na mobilní telefony je k objednání !!!

4.10.2018 Na skladě již Samolepka na zeď - Elsa

2.10.2018 A je to tady! Zima je už i u nás a my naskladňujeme postupně dětské zimní bundy !! Momentálně k nám dorazila várka chlapeckých bund Hood :-) POZOR omezené množství

25.9.2018 Už je skladem i nastávající maminky, prenatální domácí Monitor/Sono Nursal :-)

24.9.2018 A zároveň k nám dohopkala hračka, v podobě králíka na zavěšení na kočárek/autosedačku

21.9.2018 Tak jsme se dočkali - naskladnili jsme pro nastávající maminky, domácí Monitor/Sono Youngrown!!!

11.9.2018 Už nám dorazily Nové svatební svatební šaty Lucie, vel. S !!

23.8.2018 A opět máme něco pro naše nejmenší, skladem - Zvýšená podložka Sozzy

22.8.2018 Huráááá, už jsou i Bílé moskytiéry !!!

22.8.2018 A další skvělá zpráva - naskladnili jsme hračku na kočárek, postýlku či autosedačku - Králíka :-)

21.8.2018 I když je stále ještě léto v plném proudu, začněte pomalinku pokukovat po našich zimních bundách, které jsou vždy hned pryč :-)

20.8.2018 Opět máme skladem pro děti Spirály - Méďa

13.8.2018 Svatební korunky - SRDCE, LAGUNA a ŠPIČKA jsou právě naskladněné

30.7.2018 Dorazily ZÁVOJE PRO NEVĚSTU 75CM

26.7.2018 Skladem Nové svatební šaty LINDA, vel. S !!!

20.7.2018 Máme další várku Posocketu za 120,-kč

11.7.2018 Další várka Popsocketu s glitrem na skladě

9.7.2018 A je to tu :-) Skladem svatební šaty Louisa vel. L

9.7.2018 Už máme i další Popsocket - basketbalový míč

5.7.2018 MÁME PRO VÁS NOVÉ SKVĚLÉ CENY - PODÍVEJTE DO ZÁLOŽKY "AKCE - SLEVA ČERVENEC" !!!!

4.7.2018 Nové Popsockety na mobilní telefon jsou skladem, mrkněte se :-)

28.6.2018 Od 28.6. do 4.7.2018 jsme v omezenějším provozu, odesíláme pouze monitory Angelsounds a Moskytiéry

27.6.2018 Naskladnili jsme mašle po 40kusech v balení, můžete objednávat

22.6.2018 Máme skladem svatební šaty Linda, vel. S :-)

15.6.2018 Dnešním dnem máme naskladněnou čtvrtou korunku pro nevěsty - kytičku

13.6.2018 A máme opět skladem svatební šaty - Vivien, vel. L :-) a pro děti novou samolepku na zeď - metr zvířátka

12.6.2018 Dnes jsme se zásobili korunkami pro nevěsty - ve tvaru srdce a Spirály-Médi pro miminka

5.6.2018 Milý zákazníci, máme novou záložku "Akce" v levém sloupečku na našich stránkách a tam každý měsíc najdete nové zlevněné zboží, za skvělé ceny :-)

23.5.2018 Nastávající maminky, opět jsme naskladnili monitory/sono Nursal, z toho je jeden za skvělou sníženou cenu, z důvodu poškození krabice, výrobek je 100% funkční - máte jedinečnou šanci, pouze jeden kus


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů